Monday, 14 October 2013

Novell: När tiden stannar.


Det var en sen söndagskväll. Jag hade varit ute med mina kompisar då jag fick det hemska beskedet. Min Moster hade blivit anmäld försvunnen..
Timmarna gick och snart var det dags för att göra sig i ordning för att fara till skolan. Jag hade inte sovit någonting på hela natten. Bara legat och väntat på ett samtal från polisen eller från någon annan anhörig över att få veta att allt bara var bra. Klockan var nu 8:00. Jag åkte till skolan med min mamma för att visa henne att jag fanns där. Första två timmarna ringde hon flera gånger med sedan blev det tyst. Jag väntade i flera timmar och till slut kom samtalet.
Jag for upp till min mormor och i dörren möttes jag av två poliser. Jag var vettskrämd! Tankarna snurrade och jag brast i gråt. Jag visste från den sekunden jag klev innanför dörren att min moster var död. Skräcken var stor men saknaden ännu större. Det var helt ofattbart! Jag kunde inte fatta att hon var borta. Och helgen efter denna så skulle hon och mina kusiner komma hem och hälsa på oss. Jag önskar att allt kunde vara som vanligt!

Det är idag åter igen söndag. En vecka har gått sedan du lämnade oss, vår älskade moster, syster, mamma och dotter! ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Vila i fri min älskade moster! 
Hoppas att du har det riktigt bra där uppe i himlen!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥