Monday, 8 April 2013

Mitt lov..

Har varit sjukt seg på att blogga den senaste tiden, jag vet. Men det har ju varit påsklov! Så jag har varit uppe i fjälle och åkt lite skoter, umgåtts med lite av släkten och träffat roliga kompisar. Dock så blev det lite skoteråkning för att min skoter gick sönder på påskdagen.. Vattenpumpen  for och troligtvis så ska motorn också.. Men tur man har en pappa som har en hanterbar skoter! :')

Kort om vad jag har gjort i påsk:

Fredag 29/3: Var hemma i stugan och bara tog det lugnt, väntade på att Erik och Daniella skulle komma och umgicks och partade med finnarna. :)

Lördag 30/3: Var ute på en rejäl skotertur! Vi var 7 skotrar som lämnade Dabbnäs och 5 som kom tillbaka igen.. Men vi fick en fin tur på fjället och grillade vid nån tjärn. :) Och sedan då vi kom hem så slocknade alla och sov till dagen efter.

Söndag 31/3: Jag och pappa for och drog hem min skoter, chillade när vi kom hem, och sedan på kvällen så om jag inte minns fel så träffades vi och bara umgicks allihop, party!

Måndag 1/4: Mamma åkte hem så blev lugnt och skönt. Jag och pappa for till Raukasjön med skotern och kikade, fortsatte sedan till Storjola, Sutme och sedan så for vi hem. Så blev en ca. 4-5 timmars färd. Låg och vilade tills det var middag. Då gick vi in till "Momma" och åt fisk om jag inte minns fel. Sedan så var det lugnt resten av kvällen, var inne hos momma och pratade med henne, morbro kurt, Erik och Daniella.

Tisdag 2/4: Åkte hem till Hoting för att fixa med en massa papper, åkte sedan vid 12 tiden till Strömsund och gick på Simonsons och fikade och handlade lite. Åkte sedan upp till fjälle igen och fick besök när vi kom hem. Erik, Daniella, Simon och Therese kom och hälsade på så vi spelade kort och hade roligt halva natten.

Onsdag 3/4: Jag och pappa åkte tidigt med skotern upp till Borga för att köpa mask för att det skulle bli dåligt väder senare på dagen. Men snöade redan då och pappa hade ju inga glasögon så jag fick köra den mesta av biten. Dock så fick jag inte köra inne i Borga för att det brukar vara så mycket poliser där... Men vi gick på affärn, köpte mask, nya skoter handskar till mej och ett glasögonpar till pappa. Sedan så gjorde vi inte så mycket mer förutom att vi fick främmande senare på kvällen för att vi skulle spela kort och ha trevligt den sista kvällen vi va där uppe. Så blev karmkalas innan dom for och sedan så gick jag och la mej.

Torsdag 4/4: Var uppe med tuppen för att plocka ihop i stugan och packa alla grejer och så klart lasta alla skotrar på flaket! Vi for hem efter att vi hade ätit lunch och var hemma på 2 timmar. Så vi duschade, dressade om och for sedan till farmor och farfar för att vi skulle bli bjudna på mat där. Och gud vad gott det var, tack farmor!

Fredag 5/4: Låg och latade mej hela dagen, gjorde ingenting! Åt pizza till middag och sedan så var det meningen att vi skulle kolla på film hela familjen men det blev inget av.

Lördag 6/4: Seg dag, Norton for till kompis, jag och mamma for upp till mormor och pappa for till Strömsund. Åt plankstek till middag och senare på kvällen så mös vi ner oss framför en film, Red.  En film jag kan rekommendera!

Söndag 7/4: Hjälpte mamma att städa lite.. Annars så låg jag mest och kollade på tv. Kollade på Disney Channel för första gången på evigheter!! Jag gjorde middag, stekte älgkött och gjorde klyftpotatis till och så gjorde pappa en god sås till. Sedan så var det bara att ta det lugnt, jag vek och hängde lite tvätt. Sedan efter en dusch så var det sängen som kallade för min och Ullmers del!

Så idag så är det skola som gäller! Ska för första gången sedan operationen vara med på gymnastiken. Vi har skidor och sedan efter skolan så ska jag gymma! Får väl kanske ta en lugn start och se hur det går. Är inte helt återställd efter operationen och påskhelgen gjorde väl inte saken bättre heller. Jag var den som slet och drog i dessa skotrar mest av alla (inte för att jag körde fast för det gjorde jag inte en enda gång, men hjälpte alla andra). Och så körde jag och mamma ner för ett "stup" så fick styret i magen och mamma över mig.. Så att!
Men nu ska jag börja följa mina vanliga rutiner igen! Kanske inte blir att jag gymmar 4-5 gånger i veckan för det lär jag inte ha tid med. Men ska försöka gymma så mycket som möjligt! :)

Långt och tråkigt inlägg, jag vet! Men lev med det, Puss ♥