Monday, 25 March 2013

Thonight's the night when i'm going to sleep!!

Hej hallå!
Har inte hunnit skriva någonting i helgen på grund av att jag har haft fullt upp!
Fredag var jag på begravning halva dagen, från typ halv 10 till klockan 2, fast då är begravningsfika också inräknat, plus att vi stod och pratade med Erik en massa efter också. Kom hem till hoting vid ja, halv 3 tiden. Jag orkade inte sitta uppe nå länge utan jag gick och tog mej en powernap på en och en halv timme! Sedan så var det dax för att äta middag. Blev två rätters på hotell raivi hoting. Till huvudrätt, stekt oxfilé med två olika såser, rödvinssås och nån till och potatisgratäng med mycket grädde och grönsaker. Och till efterrätt så blev det stekta ananasringar (stekta i smör och nån konjak?) med choklad- och vanilj glass. Sedan så skjutsade vi hem mormor och Aron och så for vi hem. Kollade på film, Red Dawn, en film jag verkligen kan rekommendera till dom som vill att det ska hända någonting hela tiden i filmer! Och sedan så gick jag har la mej.

Lördag, vaknade vid 8 tiden på morgonen, klev upp, duschade, gjorde mej i ordning och sedan så väntade jag bara på att tiden skulle gå. For upp till mormor vid 12, va ho henne till 3 tiden då jag for hem och var ute och åkte bob efter skotern och även körde. GRYMT ROLIGT! Sedan vid halv 7 tiden så åkt jag och hämtade upp Rebeckah och Felicia för att sedan fara vidare till Wilma! Så vi satt och snackade och lyssnade på musik och så vid 8 så kom Christian och Joel. Så vi började kolla film och så efter en halvtimme kom Tom och Eric också. Då började vi kolla på bamse och jag och Wilma gjorde kaffe. Så drack vi det medan Tom och Conne spelade xbox. Sedan så for vi ut å åkte epa, åkte i kanske 1,5 timme och sedan så for vi tillbaka till Wilma igen. Men denna gång va vi bara fyra, jag, Wilma, Eric och Tom. Så vi la oss i sofforna och kollade på film. Först chucky (?) och sedan saw 4.. Dom for vid halv 1 tiden och å gick typ jag och Wilma och la oss men vi somnade förnst vid 2 tiden.

Söndag, vaknade vid 8, igen! Vi låg och pratade i sängen till halv 10 ungefär och sedan gick vi och käka frukost, kyckling! Va hos Wilma till typ 12 eller 2. Minns inte riktigt. :s Men for i alla fall hem och typ la mej. Va sjukt trött och ville absolut inte plugga på engelskan som jag borde ha gjort.... Så blev en tidig kväll!

Måndag, har gått skola hela dagen! Varit ute och gått två gånger och skrivit färdigt min praorapport! Den blev ca 3 sidor lång har jag för mej. Sedan så har jag varit i Dorotea i 2 timmar. Var på jägarexamen grejs! Vi gick igenom olika delar på ett hagel och kul givär och olika fåglar. Allt från kråkor till änder till gäss. Är ju så sjukt mycket man ska kunna! Sedan vid 8 så for vi hem. Direkt då jag kom hem så plockade jag upp fysikboken med tanke på att vi har prov imorgon. och för att pluggningen skulle bli rolig så satt jag och lossades att jag var en lärare och att min hund var min elev! Riktigt roande mitt upp i det tråkiga! Och har pluggat tills nu! I ca 2 timmar. å nu ska jag hänga upp en tvättmaskin och sedan ska jag gå och lägga mej. Känns som en riktigt bra ide! :)

Puss och god natt :)♥