Monday, 18 March 2013

Hej hallå!

Har varit en underbart jobbig dag idag! Har varit trött och inte haft någon ork. Plågade mej igenom dom två sista lektionerna på skolan och begav mej sedan av till gymmet. Var meningen att jag bara skulle sitta där och läsa och hålla wilma sällskap men var upptagen med att kolla på annat. ;)
Så vid halv 6 så åkte vi till Dorotea. Jag var på jägarexamens läsning i ca. 2 timmar medans mamma och Norton hälsade på Malin å Tim. Antecknade ungefär 10 sidor med tanke på att jag här missat 2 gånger. Vi pratade lite om vapen och sedan om olika fåglar. Hur dom ser ut och hur dom låter. Och sedan efter det var klart så gick jag till Malin. Och fick gosa med go'Asterix! :')

Och nu är vi hemma och jag ska gå och hänga upp en tvätt som är i tvättmaskinen. Och sedan ska jag lägga mej jag också. Känns som en bra idé.

Har även anmält mej till en kurs i Vilhelmina där jag ska ta am kortet. Så måste fixa läkarintyg på att jag har bra syn och ett körkorts tillstånd från transportstyrelsen.

Imorgon blir det skola hela dagen och sedan extratid. Efter det blir det att gå hem och äta middag, läsa ut engelska boken och börja plugga lite på geografin.

Hörs sen, puss å kram <3

Godmorgon!

Idag är det måndag. Vilket betyder en väldigt seg dag på skolan, extratid och sedan hem och äta middag snabbt för att sedan vara i Dorotea klockan 6 för att läsa till jägarexamen!
Men ska bli skönt att få komma tillbaka till skolan. Få åter gå till rutinerna och så. Är ju ändå bara en veckan och 4 dagar kvar och sedan är det påsklov. Så en och en halv veckan av råplugg och sedan kan man slappna av i en veckan med skoter körning och allmänt fjällmys!

Men nu må jag göra mej i ordning, leta åt alla grejer och så. Hörs sedan, puss ♥