Saturday, 2 February 2013

Coca Cola ♥

Ledsen för att ni inte har fått någon uppdatering om gårdagen men hade verkligen inte tid att blogga någonting. Åke till Rossön vid 5 tiden, hem till Nathalie för att lämna av grejerna och sedan ut på byn för en massa bus! Och det kan jag ju lova att det blev. Så har en fullspäckad kväll med bara roliga saker! Kändes underbart! Vi kom hem vid 11 på kvällen. Vi åt en pizza bit med bea och sedan så la vi oss och kollade på Pistvakt. Kultfilm alltså! Men vid 2 tiden slocknade vi båda två och jag vaknade sedan vid 9 tiden på morgonen. Låg och lyssnade på musik till 12 då Nathalie äntligen vaknade. Så då klev vi upp och åt frukost och väntade på att mamma skulle komma och hämta mej.

När vi kom hem till Hoting så gick jag och mamma in på affären och handlade. Lite smått och gott till lördagsmyset. Blev tacos till middag och jätte gott var det! Åt två stycken om jag inte minns fel. Och sedan till efterrätt så gjorde jag varma bär (björnbär, hallon, jordgubbar, rödvinbär, blåbär) med någon glass kula och strimlad vitchoklad som man strör över på bären. En syrlig och god efterrätt som även är väldigt lättsam att göra.

Och nu sitter jag här. Jag ska alldeles snart gå ner och hämta ett glas med coca cola och lite ost krokar och sedan ska jag sätta mej och spela league of legends. Game night here I come!

Puss å kram ♥