Tuesday, 29 January 2013

Godnatt alla söta. Å ni som inte ä söt, ni få ha en "godnatt" också. :)

Funderar på om jag någon gång i mitt senare liv ska göra någon av dessa piercingar?Är sååå trött. Har nyss kollat på svenska hollywood fruar med mamma och norton. :) Har hunnit plugga lite och nu blir det sängen för min del. Får inte använda något vatten heller fören klockan 05:00 imorgon så vet inte hur jag ska klara mej. :s Måste verkligen gå på toa.. Och kan inte dricka nått vatten heller eftersom dom har stängt av det. Bajs också!

Men ni får ha det så bra och så önskar jag er en god natts sömn och att ni vaknar pigg imorgon bitti. :)
Puss ♥


Konstig men ändå läcker ;)

Ville göra något galet så tog och satte mej och lekte med ps. Här är resultatet ;)


Life is hard..

OBS. stygg & snabbgjord!

Hej och hå!
Har tillbringat kvällen nere i köket vid köksbordet med mamma, Samuel och Daniel. :) Fick ju besök såhär på kvällskvisten. Så vi drack kaffe, pratade och Daniel hämtade sina grejer, äntligen. Det tog honom ju bara lite mer än ett halvår att pallra sej hit och hämta dom.. Men aja, dom är borta nu iaf! :D

Så nu ska jag plugga stenhårt resten av kvällen! Har engelska diagnos imorgon så har inget annat val. Men borde inte vara så svårt att lära sej. Ska ju bara kunna alla ord, skriva ett brev om varför det hände som det hände, fixa en läsförståelse etc. Så ja, är en hel del att plugga.

Men nu måste jag verkligen gå på toaletten och sedan ska jag ta min vatten flaska och sörpla i mej minst 2 liter vatten innan jag lägger mej och sover!

Puss å kram ♥

#Skolan

Hej,
Har nyss haft fysik prov. Kändes som om det gick bra och kan ju inte annat än hoppas på att det gick bra. :)
Hade bara tänkt tala om det, så ni vet och så det händer någonting här på bloggen. :)

Hörs sedan, puss <3