Monday, 28 January 2013

Jag kunde dö för dej, nu är du död för mej ~

Kom hem 4 idag. Hade tänkt sätta mej och blogg direkt, men så hade vi strömavbrott. Har haft strömavbrott sedan 3 idag till ca. 7 - halv 8 ikväll.. Känner mej något less. Fick sitta och plugga fysik med ljuset från två stearinljus lågor. Men men.. Nu är ju strömmen tillbaka och det är väl det som räknas?

Hursomhelst så var jag ner på läkarstationen idag och lämnade urin prov osv. Så ska bli testad för urinvägs infektion etc. Läkarstationer och lasarett kan vara det värsta jag vet, huvva!
Och så har jag varit lite mycket sur på Wilma idag också. Och vad handlade det om då? ;) Jo, killproblem, haha ;) Men det löste sej ju det också. :) Efter mycket om och men med lite snödöpning och vattenkrig så var det överblåst.
Hade ju även bild. Så jag och Wilma tog och gipsade Mouhammeds ansikte som senare ska bli en färgglad mask. Och resten av lektionen så gjorde vi i princip ingenting. Jag satt och skissade på min mask och förde en väldigt allvarlig diskussion med Andreas och Mattias.

Så, detta är i stora drag vad jag har hittat på idag. Inte världens roligaste dag men det har fungerat. Så nu ska jag och Ullmer lägga oss i sängen och titta på "Grey's Anatomy" tills vi båda somnar. Sedan blir det en tidig morgon imorgon å jag hinner göra mej i ordnig och plugga lite på studieuppgifterna i fysiken. Har ju prov på det imorgon. Men om det inte går bra så hoppas ja att man får en chans att göra om det.

Love, Lovisa ♥

Facelook of today! ♥

Godmorgon! ♥

Ny dag med nya möjligheter! Skolan börjar på 2,5 timme och här sitter jag, klarvaken i mitt rum och är hungrig. Ska nog gå ner och göra mej någon frukost snart! Är ganska så sugen på yoghurt och en surdegs bröds skiva. mumma
Har gympa och bild idag, eller har väl säkert matte, svenska och engelska också men tycker bild och gympa är dom två viktigaste.

Men nu ska jag göra frukost och packa färdigt min väska, puss

Gammal bild sedan i Oktober!