Sunday, 27 January 2013

#Goodnight #and #sweet #dreams #! #♥


Ny duschad och fräsch. Nu läggar jag mej i sängen och inväntar Jhon Blund. Måndag iomrgon och kanske blir ett besök nere på läkarstationen.. Men men..
Godnatt och sov gott! ♥


Everything is going to be alright!

Hallå där!

Tiden har bara sprungit iväg idag! Har i princip inte hunnit med någonting! Det gillas inte! Skulle ha pluggat och packat min väska i detta lag men inte har jag hunnit med det. Men lite har man ju fått gjort i alla fall. Har hunnit varit ute på en skoter tur, har städat mitt rum, har häng upp tvätt och även vikit ihop en tvättkorg med kläder. :) Så nu är det bara lite pluggning och packa väskan tills imorgon. Och sedan blir det en snabb dusch och sedan så ska jag säga hej till Lars-Erik och sedan gå och lägga mej. Och allt detta har jag tänkt hinna på cirka en timma så att jag är pigg imorgon då vi ska åka skidor. :)
Puss hej ♥
Min mupp till lillebror ♥

It is written in the stars.

Hej hallå!
Har tänkt blogga hela helgen men sedan då jag satt mej vid datorn så vet jag inte va jag ska skriva om. Det är som om jag får minnesförlust. Och jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva. Det blir bara svart och mitt huvud fortsätter spränga. Så vet inte om jag håller på att bli sjuk då jag inte har någon ork?

Men ur som helst så va ja, pappa å norton ute på en skotertur idag. :) Vi körde inne på jakt område å hitta ett fällhorn å! :) Men ja, tro vi ha upp till boern också? Hann inte läsa på skyltn för vipps så hade vi redan brummat förbi!

Men ah, det är typ allt jag har pysslat med idag. Förutom att jag även har städat mitt rum så nu är det fint. :) Ska bara dammsuga och skura golvet. :) Men det får bli efter att jag har taget en liten tupplur!

Hörs, hej! ♥