Tuesday, 22 January 2013

#Facebook #Instagram #Twitter #Kik

På dessa olika "sidor" når ni mej direkt om ni har några frågor! 

Facebook: @Lovisa Mårtensson

Instagram: @lovisamaartensson

Twitter: @lololovisa

Kik: @lovisa_martensson


This is fucking azuum!

Godkväll alla kära läsare! :)
Detta har varit en riktig slappar dag och även en stor besvikelse. Föreläsningarna var urtråkiga och dom pratade om saker som man inte var ett dugg intresserad av. Och sedan så kunde man ju ha fått gå och ta en bensträckare mellan varven istället för att sitta rätt upp å ner på en stol från att man kom dit till lunch och sedan samma visa efter. Men gick ju bra det också så ska väl inte klaga.. Jag, Wilma och Rebeckah åt även lunch på Café Saga. :)
Kom hem vid 4 tiden så gick hem och kröp ner under pappas täcke och tittade på tv en stund tills jag somnade i ca. 10 minuter. Men va nog väl behövda 10 minutrar för gud så trött jag har varit hela dagen. Var nära att somna i Strömsund..
Jag åt middag vid 6 tiden. Blev någon korv av något slag. Den var kryddig i alla fall! Sedan efter middagen så gick jag upp och började titta på första avsnittet på första säsongen av The Vampire Diaries igen. Tänkte jag skulle titta på dom tills jag har alla Twilight filmer hemma i bluray format. Nä, ja ä inte kinkig..
Och nu sitter jag här i mins säng, framför min dator och bloggar. Ska strax gå och duscha och sedan så ska jag plugga lite mer på glosorna och på biologin. Har ju som sagt prov i sexualkunskap imorgon. Men går nog bra det med. Får ju hålla tummarna på att man hamnar i en grupp som har pluggat stenhårt! ;)

Men ska gå å duscha nu, puss hej! ♥

På föreläsning i Strömsund!