Saturday, 19 January 2013

Nu säger jag godnatt!

Bildbomben kommer nån annan dag då jag har haft fullt upp...
Har hälsat på mormor och morfar, börjat sticka en halsduk, tittat på nyaste avsnittet av vampire diaries, åkte till Bellvik så jag fick köra hem min skoter :') och sett en halv film nu när vi kom hem.
Är riktigt trött nu. Somnade nästan flera gånger under tiden som jag låg nere med mamma och pappa. Men nu ska jag och Ullmer lägga oss och mysa i sängen och försöka sova. Ska tydligen upp tidigt imorgon och hjälpa pappa. :)
Så nu säger jag godnatt!

Efter en skotertur såhär på kvällskvisten så lägger jag mej nu och tittar på film! :)

#On #my #way #out #driving #snowmobile

Just promise you will remember ~

Hej hallå!

Idag är det lördag och vi har bara ynka -5 grader! Känns super skönt. Det är vid dessa få tillfällen som man går ut med mjukis byxor uppkavlade till knäskålarna och en t-shirt. ;) Nej men är helt seriöst sjukt varmt här uppe i norr nu. Och säger inget om det för det är väldigt skönt att kunna gå utanför dörren utan att förfrysa näsan eller en annan kroppsdel. 

Har spenderat dagen med mamma. Vi har hälsat på hos mormor och morfar och fick go' semlor, tittat på det nyaste avsnittet av The Vampire Diaries och hoppat emellan och läsa på olika bloggar. Alltid lika underhållande att läsa om hur andra har det. Men att skriva om ett bråk som berör fela personer på sin blogg bara för att den andra personen vägrar att prata med en på sin blogg är någonting som jag verkligen inte har förstått mej på. 

Men nog om detta! Nu ska jag och mamma försöka mixa till någon mat. Blir någon gryta av något slag. :) Får hålla tummarna och tungan rätt i mun så att inte någonting går sett. Skriver lite senare och lägger även upp en liten bildbomb så in får någonting att kolla på. Att läsa ett helt inlägg utan bilder kan vara så himla tråkigt och eftersom jag inte har varit så het på gröten om att lägga upp en massa bilder så gottgör jag det senare. :)

XOXO


Ooh yes!

Efter en kväll med mys, träning och mycket prat så lägger jag och min verkande mage oss nu i sängen och sover tills vi vaknar imorgon någon gång. Som förhoppningsvis blir någon gång efter klockan 10..!
Godnatt! <3

Ny design på g!


Jag ska börja träna!

Har nu bestämt mej efter ett långt snack med Nathalie att jag ska börja träna! Ska börja komma i form och få den kropp som jag alltid har velat haft. Och lite muskler!
Så i helgen ska mamma få köpa ett årskort på  gymmet och sedan då det är färdig renoverat så kommer jag att köra igång med träningen! Känns riktigt skönt! :)