Sunday, 13 January 2013

I'm gonna party all night!

Känner riktigt hur det klirrar i kassa idag. Beställde ju en ny kamera idag för ja, minns inte hur mycket! Men så är min pappa så snäll att jag får ca. 3000 kr av han! Kan ju inte mer än säga att jag älskar dej pappa!! :') ♥

Men idag har jag, som planerat tvättat kläder, pluggat, duschat (som jag skulle vilja göra igen), ätit kebab sallad på pizzan med familjen och Runde och Amanda. Och måste ju bara ta och tala om att Norskar kan vara bland dom konstigaste som finns! Vitlöks sås och ketchup på pizza, ne huvva! Har även hunnit med en timmes kvalitetstid med pappa å Michael och Bertil också för den delen på verkstan ikväll med lite luftning av bromsar och lite småfix på Scanian ("lastbilen" för er som inte vet vad en Scania är). Och så har jag packat färdigt nästan allt inför imorgon. Har packat ner inne gymnastik kläder, skid kläder, vanliga jogging skor, pjäxor, pannband och vanliga vantar eftersom jag inte kan hitta min skid vantar. Skidorna står ny vallade i hallen och redo för att åkas på!

Men nu ska jag ta och gå å hänga upp den sista tvättmaskinen, ta och tvätta bort allt smink och slutligen piss bytta och gå å lägg mej! Puss ♥

Dammig och smutsig spegel..

Hejdå pengar och hej kamera! :')Feels like I'm knockin' on heaven's door


God morgon!
Söndag idag och hade tänkt att jag skulle tvätta lite kläder, duscha, plugga lite och titta på "älska mej igen". Hittade den i BluRay format och 720p med svensk text så tänkte jag skulle ge den en chans. :)

Men nu ska jag börja med min tvätt så jag blir färdig någon gång idag och inte ikväll som det brukar bli annars. Brukar få gå och hänga upp sista tvättmaskinen kring 21 vilken inte är så positivt. Men men.. Inte något man dör av precis. :)

Skriver lite senare, Puss hej! ♥