Friday, 11 January 2013

I do not get it? #Cut4Bieber


Hej!

Idag är det äntligen  fredag, som jag har längtat! Vaknade klockan 5 i morse och klev upp och gjorde mej i ordning, åt frukost och la mej och tittade på The Twilight Saga; Breaking Dawn Part 2. Väckte mamma och Norton 5 minuter i 8 men han i tid till skolan ändå! :)

På skolan har vi haft svenska, lite matte, tyska och geografi/samhällskunskap. Dom ända personerna som gjorde nå på geografin var jag, Lisa och Mattias och förvånar det mej? NEJ!

Efter skolan så gick jag, Wilma och Lars hem till han och hämtade hans lottblock. Vi mötte upp Theodor och sedan gick vi ut och sålde. Vi träffade Emil på Ica så han fick också följa med oss när han ändå inte hade något annat viktigare att göra. :) Så på cirka 2 timmar har vi nu sålt 25 lotter. Det är inte dåligt när man bor i denna by!

Men nu blir det till att laga mat innan pappa kommer hem! Man saknar han ju lagom mycket när han har varit borta i en vecka!! :(♥ Men nu var han i Junsele så är ju bara till att börja med stöket i köket. Blir tacos till middag. Så jag hoppas ju att mamma har inhandlat gräddfil och medium sås så att de går att äta. :)

Puss på er! ♥