Thursday, 10 January 2013

We got a problem..

Vi i 8:an ska iväg och praktisera på ett ställe vecka nio, en hel vecka. Och nu är saken den att jag inte har en blekaste aning om vars jag ska vara! Är intresserad av motorer, djur, foto och musik.
Stället ska vara i närheten av Hoting/Strömsund/Dorotea.
Har ni något tips så skriv till mej häääär eller skicka ett facebook meddelande till mej häääär!

Tack på förhand,
Lovisa Mårtensson

What do you expect me to do?

Hallå,
Vaknade klockan 5 i morse och var klarvaken! Så jag klev upp, gick på toaletten, letade åt kläder, åt frukost och ja, gjorde mej i ordning. Gick ut med hundarna vid 8 och for sedan till skolan.
Skoldagen har gått super bra, har pluggat hela dagen så nu ligger jag inte efter i någonting vad jag vet, förutom i bilden då men det kan jag inte göra något åt...

Har även tagit reda på hur mycket poäng jag måste ha på mina slutbetyg för att kunna komma in på den linjen som jag vill gå. Och självklart så vill jag ju gå den linjen där men måste ha mest poäng av alla.. Måste ha 200 poäng för att ta mej in på transport linje! Så blir att plugga och satsa på A i alla ämnen då? ;)

Har även ett möte ikväll. Möte med klassen om vedlotteriet. Tror vi ska kolla hur många lotter till som måste säljas och så. Och ska förhoppningsvis överlämna mitt lottblock till Wilma eftersom att hon inte fick något. Och hon lär ju inte dö av att sälja några enstaka lotter. ;)

Men nu ska jag äta och titta på Snuten i Hollywood 3 eftersom jag inte han se den igår ikväll. Somnade kring halv 12 - 12 så inte konstigt att man vaknade så tidigt som man gjorde!

Puss å kram å nyp i stjärten! ♥