Wednesday, 9 January 2013

See the children run as the sun goes down,

Hej, ledsen för inlegget tidigare! Men var bara så less.. Har inte annat än jävlas på ren svenska. Förutom en sak då, var ju till tandläkaren idag som några av er kanske vet! Och efter 10 minuter inne hos tandläkaren så var jag klar! :') Men nu ska jag bli dit kallad ungefär en gång i halvåret istället för att fluor lacka mina tänder.. Men bättre det än att man ska ha något hål! :)

Har även kikat på film och duschat. :) Kändes skönt att hoppa in i duschen innan man ska gå och lägga sej och sova..! Så man är fräsch tills imorgon då det är skola och så. :)

Men nu blir det mer film tittning för min del (Snuten i Hollywood 2 & 3) och sedan blire natt i sova så att jag inte vaknar klockan 8 imorgon också och har 20 minuter på mej att skä på mej, sminka mej, gå ut med hundarna, borsta tänderna och sedan åka till skolan också.. Kan ju lova att det var stressigt! Men i tid han jag till sexualkunskapen så ingen större skada skedd, som tur va!

God natt alla fina! ♥Welcome to my life,

Bloggen ser ut som hej kom och hjälp mej. Jag har varken ork eller tid till att fixa den nu. Jag har inte tid att blogga med tanke på att det är pluggning som gäller hela tiden! Huvudont och trött dygnet runt. Stressigt och jävligt är det.

Det märks att skolan har börjat igen!