Tuesday, 27 November 2012

God kväll!

Har varit borta exakt hela dagen idag! Vaknade kl 5 av ja, inte vet ja, men jag vaknade då då i alla fall. Gick ner på toa å fixade lite och så vidare.
Gick och lade mej igen och tittade på Toy Story 1 & 2 (somnade ifrån dom igår) och sedan så fick jag ett sms av Lisa. "Du, vi ta bussen som går 20 i 11 ist". Chill tänkte jag och lade mej och sov en stund till men vaknade ju självklart 9 igen... Jag som hade tänkt sova till typ 10 eftersom att jag redan hade gjort mej i ordning, men men..

10 över 10 så kom mamma och hämtade mej så vi for och bokade en klipptid hos Cicilia den 12:e December så då ska jag både klippa och färga mitt hår, äntligen!!! Lisa mötte mej vid halv 11 och så gick vi upp till busstationen. Vi behövde inte sitta där länge innan Wilma också kom och då var hela gänget komplett (utom Rebeckah då :(). Bussresan gick bra, jag satt och lyssnade på musik och småpratade lite med dom andra som satt mittemot mej (Lisa å Wilma). När vi äntligen anlände till Strömsund så gick vi på Simonsons och fikade med tanke på att jag inte hade ätit någon frukost.. Blev en kläm macka med salami och brieost och ett glas med Pepsi Max till. Snacka om lyx mat! ;)

Därefter så gick vi på Bomiljö (färg affären) och köpte lite smink å parfym. Därefter så blev det en tur in på Jojos (?) och där blev vi kvar ett tag. Måste erkänna att det är den gemytligaste affären jag vet om, förutom "Christmas shop" i Budapest!

Och sist men inte mins så gick vi på Dollar och shoppade loss. ;) Blev ju lite smått och gott där! Roligaste affären som finns i Strömsund alltså! Guud så länge man kan vara där!

Och lagom i tid till bussen var vi också! Vi fick till och med stå och vänta på den i en halvtimma!

Sedans så finns det som inte något mer att berätta, jag var ute och gick en sväng innan jag gick och duschade också. Men nu ska jag lägga mej och kolla på Glee! :') Har 2 avsnitt att kolla på så blir ju upptagen ikväll ja!

Puss å kram! ♥