Monday, 26 November 2012

Yeeey :')

Nu har jag gjort alla hemuppgifter så nu kan jag äntligen börja med mitt Disney films maraton! Föst "Up", sedan alla "Toy Story" och som avslutning "Enchanted". Kan kvällen bli bättre? :')


Pray - Justin Bieber


The beautifulest song I have heard since the album "Take Me Home" came out!! 

Nått tips på vars man kan köpa typ en sån här mössa? :)


Circles, we're gonna wait in circles..Hellu! Har inte bloggat på ett tag nu eftersom det inte riktigt känns som om jag har tid med denna blogg nu. När jag inte går skola så sitter jag och klinkar på min gitarr. Må börja på å skärpa till mej nu, får försöka blogga lite från skolan så att bloggen blir fylligare.

Men till idag.. Idag har nog varit den jobbigaste dagen på länge! Har typ skrattat hysteriskt på alla raster! Vilket tydligen tär på mina krafter som jag märkte tidigare idag när jag kom hem. Jag som skulle måla mitt rum i perspektiv åsså så skulle jag bara ligga å lyssna på en låt på spotify och vad tror ni jag gör, jo somnar och vaknar 2 timmar senare.. Då kändes min kväll förstörd! Men livet har sina motgångar och detta var bara en av alla dom.

Imorgon åker jag och mina guurls till Strömsud och springer på Dollar! Känns välbehövligt eftersom att jag hittade 2 jättefina ljusstakar där som jag bara måste ha, plus lite annat onödigt. :) Tror att det blir att sova på bussen med tanke på att den går halv 9... Men går ju det också! :)

Men nu må jag rita bilden å så ska ja fortsätta att lyssna på min 6 godingar! :') Tur att ni finns! ♥

Åsså ett stort grattis till Tom som äntligen har fått tillbaka sitt kort för moppe å a-traktor (epa)! Grattis till min bästis!! :')♥
Stolt kille tar första turen med epa;n på länge, lagligt!


Puusshej!