Tuesday, 20 November 2012

Breaking Dawn Part 2

Ikväll ska jag kolla på den nyaste Twilight filmen, alltså "The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2". Men först så blir det en dusch, sa ya!


Cirkelträning på gång! :D


Hello!

Idag har det varit en riktigt hemma dag för mej! :)  Vaknade i morse med grymt ont i huvudet och magen plus att jag frös så inåt norden! Kanske är en förkylning som försöker tränga sej på? Det får framtiden avvisa!

Imorgon blir det förhoppningsvis att fara till Östersund med skolan å bli lite bildad inom skolämnet bild. Vi ska vara nån konstutställning med konstnären från länet och så vidare. Men det blir säkert jättetrevligt! :) Vi i 7:an och 8:an åker dit med bussen som går härifrån 07:10 så jag far till Lisa vid 06:50 så att vi inte behöver stressa så mycket då vi ska gå. :) Men detta blir nog toppen, förutom att det blir en tidig dag och att det blir en sen kväll med mycket plugg sedan.. :s Men ha, det får man leva med. :)

Nu ska jag gå och hänga upp tvätten och sedan så ska jag fortsätta att spela gitarr. :) Nu har jag lärt mej början på One Directions låt "Live While We're Young". Och nu tror ja att jag ska försöka ta mej ann en av Justin Bieber's  låtar. :) Tror att jag satsar på låten "Baby"!

Pussen! ♥