Thursday, 15 November 2012

Pingis med Lisa å Maja :)


*Dag 11 - Mina syskon.


Jag har bara ett biologiskt syskon, Norton. Han är döpt efter en motorcykel som heter Norton Commando eller Norton 850. :) Han är 8 år och man kan ju verkligen säga att han är jobbig, men det är väl som alla säger, syskon kärlek?
Om man jämför oss så är vi inte så himla olika.. Vi har i princip samma intressen! Jakt, skoter, djur, musik ch ah, mycket, mycket mer!!
*Dag 11 - Mina syskon
*Dag 12 - I min handväska.
*Dag 13 - Den här veckan.
*Dag 14 - Vad hade jag på mig idag.
*Dag 15 - Mina Drömmar.
*Dag 16 - Min första Kyss.
*Dag 17 - Mitt favoritminne.
*Dag 18 - Min favoritfödelsedag.
*Dag 19 - Detta ångrar jag.
*Dag 20 - Den här månaden.
*Dag 21 - Ett annat ögonblick.
*Dag 22 - Detta här upprör mig.
*Dag 23 - Det här får mig att må bättre.
*Dag 24 - Det här får mig att gråta.
*Dag 25 - En första.
*Dag 26 - Mina rädslor.
*Dag 27 - Min favoritplats.
*Dag 28 - Det här saknar jag.
*Dag 29 - Mina ambitioner.
*Dag 30 - Ett sista ögonblick. 

God morgon!
Idag är det skola som vanligt en torsdag.. Men denna skiljer sej lite från dom andra! Vet ni varför? Jo..! För idag ska vi typ inte jobba någonting! :D Eller jo, fast vi slipper jobba typ hela IUP´n! :') Vi ska få sitta och lyssna på niornas prao redovisningar och förhoppningsvis så ska vi lära oss någonting av det. Och detta år får vi ju hoppas att det går bättre för dom för en del i förra årets åtgående nior tror jag inte ens hade skrivit en prao raport.. haha ^^  Men vi har ju skridskor också så då jämnar det ju ut sej, alltså en lika tråkig arbetsdag som alla dom andra...

Men igår beställde jag några armband, tror det var 20 stycken (?). Och temat gick ju självklart i One Direction!  ♥ Men klantig som jag är så beställde jag dom från Hong Kong till USA för att mamma sa att jag skulle ta dom via Jetcerrier (?) när jag kunde beställa dom ända hem utan något som helst problem..! Men ah, dom kommer väl så småningom. Bara att vänt, och tur att det snart ät jul!!