Wednesday, 17 October 2012

Nu har jag varit offline i snart 2 veckor så tyckte att det kanske var på tiden att jag skrev ett litet inlägg. :)

Som dom flesta av er redan vet så har jag ju bott i Bellvik i ung 1 ½ vecka med pappa och Krister för att få komma bort ett jag. Och kan ju inte annat än säga att jag har myst utan bara den!! Träffat farmor och farfar har jag gjort också och ätit go'mat nästan varje dag! Och så jakt på helgen. Som sagt va, mysigare vecka kan man inte ha!! :')

Och nu har jag flyttat hem igen, tyvärr.. :( Längtar tillbaka! Tillbaka till stugan, farmor och farfar och till den enorma friheten som man har där! Men lika bra att man har flyttat hem nu såhär ungefär en vecka innan man flyger bort härifrån.. Kommer att sakna sverige!

Den första snön har också fallit! Så nu i två dagar så har vi haft snöbollskrig utanför entrén på skolan. :D Hoppas faktiskt att det håller i sej nu så att det kan ta och bli vinter! Vill kunna köra skoter och åka tefat/pulka!!

Och idag så hade vi engelska prov också och en redovisning på hemkunskapen. Redovisning gick väl bra förutom att pappa ringde mej mitt upp i alltihop.. Tur att jag är så diskret när jag svara så att det bara var Dennis som satt mittemot mej som såg att jag pratade i telefon. :P Och efter skolan så for jag, pappa och Norton till strömsund för att köpa vinterkläder till Norton. :) Det blev en grön jacka med en lurvig krage, svarta överdrags byxor och en grön/gul (?) mössa. Och vem var det som valde det? Jo jag!..

Men nu ska jag plugga.. Har ju kemi prov imorgon.. Kommer kugga så rejält hårt! Kan typ ingenting även fast jag har läst allt en massa gånger. :o Omprov/komplitering here I come!! -.-'


Obs! Bilderna är från den första snön ifjol!