Monday, 13 August 2012

Lyckliga lilla jag :')Klockan är nu kring halv 12 och jag har haft ca 100 underbara läsare, bara idag. Min statistik har stigit sjukt mycket den senaste tiden! Och det tackar jag för!! :) Så tack alla ni som har besökt min blogg och hoppas att ni kommer fortsätta med det! :)

~

Åh gud vad skönt det känns att vara hemma nu! Har varit ute och flängt sedan 12 idag. o: Då gick jag ut med Lisa och Maja och sedan vid 4 så for jag och åt pizza ( x) ) med familjen.
Och efter vi ätit så for vi upp för en "filmkväll" hos Rune i Rörström! :) Vi såg en björnfilm som Niklas Friberg var med i. Tyckte att filmen var bra men Niklas kunde ha förklarat mer vad han höll på med, typ som Rasmus Boström gör! :) Men filmen får betyget 3,5 av 5 av mej! :) Så är ni intresserad av jakt, kolla gärna på hans filmer, jag gillar dom! :)
Och så har jag ju varit ute och sprungit med Norton och Arro en sväng ikväll, eller blev inte så mycket sprunget eftersom Norton inte har någon kondition alls så blev en power walk istället!

Så, har haft fullt upp idag.. ;) Så nu ska jag fortsätta dricka mitt lime vatten och sedan gå och duscha så att man kan lägga sej fräsch. :) Kanske skriver någonting senare om jag kommer på något att skriva om.- Puss ♥


Out of the shower and on my way out ;)Dagens facelook och outfit! God morgon!

Vaknade liite sent imorse.. :s Så ska ta min springtur nu! Vi hörs senare