Friday, 10 August 2012

Lite av varje

Hello babes! Ledsen att jag inte har skrivit något idag men har haft fullt upp! Så är sjukt trött nu.. Kan som inte sova nu på sommaren, delvis för att det är ljust typ dygnet runt och för att jag typ vänt på dygnet. Måste ta och vända tillbaka det! Så ska kliva upp tidigt imorgon! 

Har ju suttit i möte ikväll också! Var trevligt att får komma ut i några timmar och vi han prata igenom mycket. Mycket mer än vad vi egentligen skulle ha gjort. Men är väl så när man har med denna förening att göra? haha Men vi fick i alla fall gjort det som skulle bli gjort så jag känner mej nöjd. Och bara så att ni vet så är det jag som ska slå sönder bilen på bilträffen!! Måste ju få avreagera mej på något..!

Kommer att sova över i Bellvik i helgen, mamma och pappa ska ju till Kramfors och träffa ''alla'' deras kompisar så endera så får vi sova ensamma i våran stuga ed hundarna eller hos farmor och farfar. Så vad väljer man? Jo självklart att sova i stugan!! Tänk er, ett helt hus för sej själv. 3 sovrum, ett, eller egentligen 2 all rum och ett stort badrum och stort kök. Kommer att stortrivas där i helgen! Bara jag, Norton och hundarna. Men om det händer något så, ja, då får vi ringa farmor och farfar! Dom bor ju bara sisådär 500 meter därifrån. Och kommer ju inte att känna mej ensam, finns ju folk man kan hälsa på om det nu behagar att bil fint väder.
Så, kommer inte att bli någon bloggning i helgen om jag inte får låna farmors dator. Men tror att det kan vara bra med att vara utan internet ett tag så bloggar då jag kommer hem istället (söndag)!Ne ni, nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll för jag tänker lägga mej och sova, har inte sovit någonting inatt utan somnade till vid 6 imorse och blev väckt av mamma vid 09;00/09;30. Så nu säger jag go'natt och så ska jag försöka hinna med att inlägg imorgon innan vi åker iväg! -Puss! ♥Här är även det preliminära programmet för Hoting Old Car Meeting 2012: