Wednesday, 8 August 2012

Lyckliga lilla jag. :')

God kväll alla söta! ♥Har suttit och kollat på skor hela dagen och har äntligen hittat ett par som jag verkligen vill ha! American Flag Converse by John Varvatos Chuck Taylor All Star High Top Canvas Shoes. Så.. Tog och beställde dom! Dom kommer att passa perfekt till bilträffen här i Hoting som är sista helgen i augusti! Nu får jag bara hoppas på att jag gjorde rätt, men det kommer jag nog att märka om en vecka, haha..


Käkade middag för någon timma sedan och fick en kebabrulle, vet inte hur länge sedan det var jag åt ensådan.. Eller jo, typ ett halvår sedan, minns exakt vars och med vilka jag åt den! Men det var gott i alla fall.

Nu ska jag ta och duscha och sedan i kväll ska jag läsa lite om doping (anabola steroider osv.) och kolla på första avsnittet på säsong 2 av Andra Avenyn! 


Så ha det bra och ta det lugnt som jag ska göra Pussen!

God Morgon babes!


Jag har nyss klivit upp, mamma kom upp och väckte mej 5 i 1. Jag slår vad om att jag skulle ha kunnat sova i mint en timme eller något till! Men nu äter jag frukost och sedan ska jag ta och städa mitt rum.. Roligt, eller??Lycka; Att få göra det man vill, Och vilja det man gör ♥

Nu har jag tid att blogga, äntligen!! Så, nu lite om vad jag har gjort idag;
   - Idag har jag inte gjort så mycket men har ändå varit i full gång hela dagen! Jag har varit mammas lilla hjälpreda helt enkelt. Jag har flyttat bilar (utan att något gick snett), gjort en rabatt, rensat ogräs, krattat och tvättat. Så har varit full rulle hela dagen i princip.


Och här är resultat av min färgning  Om det nu var någon som ville veta det dvs... :s
Och så har jag ju varit och fått en flickvän också, grattis till oss!  Älskar Dej Hjärtat Men nu är jag trött så ska lägga mej och sova, vilket kan behövas!! Så god natt så hörs vi imorgon!
   - Puss ♥