Sunday, 5 August 2012

Hemma för några dagar! :)

örlåt för att ni har fått dåligt med updates men jag har vilat upp mej i veckan och i helgen har jag varit uppe i fjälle så jag har inte haft någon möjlighet att blogga. :(
Men jag har haft en mysig helg uppe i Dabbnäs även fast den har varit som den varit.. Mycket jobb och nästan ingen vila.. Längtar tills stugan är färdig! Då kanske man äntligen kan få börja njuta av att vara där uppe??
Knäppte lite kort under fredagen och lördagen (?).. Blev dock inte några många kort! Hade inte kollat hur mycket ström det fanns i kameran innan vi åkte upp så det blev strömlöst nästan direkt. :( Men blev några kort iaf :) Kanske lägger upp dom sedan om jag hinner. :) Har som lite jag ska göra i veckan..

Jag har fått i uppdrag i veckan att tvätta upp all dyngig tvätt nere i källaren tills pappa kommer hem på torsdag.. Och hur detta ska gå det har jag inte den blekaste aning om... Får ju hoppas på att en mirakel sker!!

Men nu ska jag lägga mej och sova, ska upp tida imorgon! Tror jag komma kliva upp vid 09;00. Så blir en lur nu så att jag orkar upp! Och orkar verkligen inte med mer nu ikväll, har tagit nog mycket skit nu!!