Sunday, 12 February 2012

Azuum ! :')

Hallåj ! :)

Sitter i sängen och lyssnar på musik och har en störande lillebror bredvid mig som bokstaverar vartenda ord jag skriver. -.-' Fuck that ! ;)

Hahaha, jag och Rebeckah var ute på bun ikväll också. :) Vi hade jätte roligt ! :D Den mesta av tiden satt vi framför ICA, på en av bänkarna som är där, ni vet, dom som är vid trappan. ;) Haha, vi var ute och "körde epa" också. ;D Sug på den ni ! :p Haha, men vid kvrt över 7 så kom Max förbi en sväng också så vi pratade lite.

Men ahh, typ såhär har min kväll sätt ut. :) Nu ska jag facebookA ett tag till och sedan lägga mgoch sova.

Natti ! :D ♥

Börjar bli sjuk ! :'(

´Helluui! :)

Kom hem för ung. 2 timmar sedan. Hade varit ute på byn med Lisa och Rebeckah. :)) Haha, gud så sjukt kul vi hade ! Måste göras om ! Men kan gärna få var några till med också, ne vet vilka ni är ! ;) Hahahhaha, så sjukt ! Lisa blev "full" av pop corne och tuggumi och jag och Rebeckah av kaffe och pop corne.

Aaja.. :) Helt klart bästa kvällen på länge ! Föresten, nån som vet vem som far omkring på byn med en svart Audi/Passat ?

Har börjat bli sjuk också, så det är ju perffa !!! -.-' Huvva ! Vill då inte vara sjuk till helgen, eller tills i veckan ! Fast, jag ska ju typ vara hemma hela veckn och plugga så.. Det borde ju egentligen inte göra någonting. ;) Men måste vara frisk på Onsdag !!! :D

 Tro mig eller ej men nu ska jag sova. Vet att klockan bara är 12 men orkar inte vara uppe nå längre..
Så...

 Puss å Kram