Thursday, 26 January 2012

'Sons of Anarchy'

Ligger i sängen och väntar på bättre tider ! Har nyss fått min telefon att fungera. Vette fan vad det var för fel på den. I morse la den typ bara av. Det gick inte att använda touchen, bara tangentbordet. :( Menmen.. Har som sagt varit utan telefon hela dagen. Så om jag inte har svarat på nått sms så är det därför. :/ Nu vet ni iaf.

Ska snart sova. Känner att det kan behövas.. Ska se på film och diskutera hela dagen på skolan imorgon såå..... Kan nog vara bra med lie sömn. :) Förra gågngen jag sov för lite när vi skulle se på film dagen efter sultade det med att jag somnade under filmen, haha.:) Har typ aldrig somnat under en lektion, men nu gjorde jag det.. Skillz ! :D 

Haha, funderar på att gå och lägga mig nu.. Ska bara kolla facebook lite först. :) Håller på att tala om för Jenny Grelsson att hon ska ladda ner Sons of Anarchy sesongerna ! Helt klart den bästa tv-serien som har gått på tv på säkert 1000 år !!! :D Menmen, bara till att vänta på att den 5:e sesongen ska komma ut. Den ska komma i september, LÄNGTAR !!!!!! :')Natti ! :)