Saturday, 14 January 2012

Har haft en super kväll ikväll ! :') Tiden har bara flugit iväg. :o Jag och Lisa satt och pratade och vipps så var klockan halv 8, haha. :O Men huvudsaken är väl att vi har haft roligt. Eller ?

Just nu så sitter jag mest och funderar.. Har kommit på att jag längtar mer och mer tills på måndag ! :') ♥ Hihi !!!! Och varför jag gör det kan ni ju fundera på ! ;)

Om en halvtimma ung ska jag kika på film. :) Vet inte vad den heter och orkar inte kolla. ;) Men hoppas att den är bra annars så lär jag väl somna framför tvN. :s Och det lär ju sluta med att pappa kommer ner vid 4-5 tiden och frågar vad jag gör nere, haha. ;)

Men detta får bli mitt sista inlägg för ikväll. :) För efter att jag har sätt på filmen ska jag nog gå och lägga mig och sova. :) Så....

God Natt sötnötar ! ♥


:')

Har inte bloggat på ett tag. Har haft mycket att tänka på och så har jag bara inte orkat blogga när jag har suttit vid dator. :S 

Hade en SUPER kväll igår !!!! Åkte till Rossön som jag egentligen inte ville. Hade inte lust ! Men det blev snabbt ändring på det när jag väl var framme ! :) Ringde till Nathalie och sa att jag var där så vi möttes på skolgården. :') ♥  Vi gick ut och gick och vid halv 6 komme Olof, Sakarias och Filip (?). :) Så vi gick till campingen. Va där ett tag sedan drog vi vidare till ICA. Köpte lite godis eftersom jag inte hade ätit något på hela dagen..! :$ haha Sedan for vi någon annan stans. Vet inte riktigt vad det var men kallt och mörkt var det då där ! Va var där i kanske 10 - 20 min sedan gick vi ut igen. Du mötte vi Samuel. Så fortsatte vi gå mot röda korset för att jag och Nathalie skulle gå hem till henne för hon skulle äta lite mat. :) Men när vi kom tillbaka så var det en hel hög där. :) Olof, Filip (?), Sakarias, Samuel och Oskar. Vi gick hem till Olof/Erik för Olof skulle hämta sin nya telelur. -.-' Aja ;) Han hämtade den och så följde Erik med ut. :')  Haha, han och Oskar slängde mig i snön också ! D: Men vi drog oss vidare till röda korset och sätt där typ "resten" av tiden. ;) Men hade iaf helt klart den bästa kvällen på länge om man bortser från all dryghet, bråk å ah..

Tänker inte berätta nå mer nu ! Om ni vill veta nått så får ni fråga mig ! ;D 

Men nu ska jag dra ut på byn med Lisa. :') Vi får se hur denna kväll slutar ! :) Men vet ju aldrig vad vi hittar på, hahahhah ! ;D Men måste dra ! Shululu !!!! 

Hjärta ! ♥