Sunday, 8 January 2012

Hahahahahahahah

Hej på er era sötnötar. :)

Har nyss kommit hem från byn. Har varit ute med Lisa en sväng. Och det hela slutade med att Lars och Emil också komme. :') Haha ^^ Minns knappt vad vi pratade om. ;)

Aja.. Har bestämmt mig för att jag ska försöka somna tidigt ikväll för att det är skola imorgon. Så därför så gick jag och lade mig kl. 8. :) Hörde jag duktig flicka ? xD Ne men eftersom det är skola imorgon så kanske man ska börja vända på dygnet igen.. Eller så skiter man i allt och dygnar när det är skola och sover på helgerna. Eller vad säger ni ? ;)

Haha ^^ Nu ska jag fejsbooka lite ;) och sedan ska jag nog sova, om.... Jag inte fastnar fra
mför spotify eller skype. :D
Nästa header färdig ! ;')

Musik bomb !God Morgon ! :)

Själv vaknade jag kl. 7 i morse men låg i sängen och drog mig till kvart i 9. :) Halv 11 åt jag frukost med pappa. Blev en tunnbröd smörgås med skinka och för ovanlighetens skull med senap och inte med äppelmos. xD


Hahahahh.. Men nu sitter jag lyssnar på Nickelback. :) Riktigt bra band det med !! :') Aja.. Ska fara ut med Lisa sedan så jag funderar på om jag ska ta och hoppa in i duschen och duscha. ;D Fast.. Samtidigt vill jag inte slita mig från spotify. Just nu tror jag musiken är my all. ;) 

 Hundförarbälte, Baggen Softbelt Vildmark Fundera på att beställa lite grejer också. ^^ Bland annat ett "hundförarbälte". Skulle behöva det nu när jag ska börja fara ut med Ullmer igen. Är mycket skönare att ha ett koppel runt magen än runt handleden när man åker skidor ! :)


Ska ta och hoppa in i duschen nu.. Uppdaterar ikväll om jag hinner. 

Hjärta ! ♥