Saturday, 7 January 2012

I'm home ! :')

Ja, jag är hemma. - Hemma i Hoting. :) Blev ändrade planer så vi får hem ikväll ist för imorgon. :) Känns riktigt skönt ! ;)

Sitter nu med dunkande musik i lurarna. Ingen lördags kväll utan metal musik ! :) Lyssnar på "The Unguided" för tillfället. Sedan vet jag inte vad det blir. SOAD ( System Of A Down ) kanske ! ;) Aja, får se hur det blir.. 

Och ni som klagar på min musiksmak ( eller nått annat ) kan dra så långt åt helvete som det bara går !!! Är less på att alla ska klagar hela tiden. Finns det inget annat som ni kan göra, utom att supa/skvallra/köra bil ?!? för det verkar ju vara det ända den här byn duger till ! -.- Om ni inte har något vettigt att säga så säg det inte.. Och om ni absolut måste säga det, kom till mig och säg det och inte till "den bästa kompis" som du litar så inåt norden på. För tänk på det, din bästa kompis har i sin tur en bästa kompis som i sin tur har en bästa kompis osv........... 


Tillbaka till verkligheten.. :p Färgade ju håret dagen före julafton. Här kommer resultatet: 


Blev rätt så nöjd. :) Vill färga de lite mörkare nästa gång jag färgar det. Typ svart.. Men får se hur det blir med det. ;) Kan ju bli så att det blir ljust igen också. :)
Nu ska jag se om jag kan titta på lite film. :)
Hjärta ! ♥