Sunday, 4 December 2011

Go'Natt !

Hej hallå !

Känner mig stolt ! Har kokat knäck, damsugit neder och övervåningen, möblerat om på rummet och hängt och vikt tvätt idag. + att jag har hunnit med att fara ut och träffa Lisa. :') StoltTjej_98

Men kom hem för en timma sedan. Då hade jag varit ute på byn och till och med hunnit hälsa på pappi, Göran och Michael på verkstan. :) Men tog lite längre tid att gå hem idag pga att det snöade. :/ Fick snön i ansiktet så när jag kom hem så hade min mascara smetats ut så att det såg ut som om jag hade kajal runt ögonen. :( Menmen.. Nu ska jag kika på lite tv med mammi och Göran och sedan ska jag gå och lägga mig. 


2:a advent

Go'morron !

Har nästan nyss klivit upp, eller.. va ju typ en timme sedan. :) Blev väckt vid halv 11 så det är nog bara därför jag är vaken nu. ;) Och vet ni vad jag kom på ? Jo idag är det 2:a advent.. Huvva ! Det är för tidigt med jul nu, kan vi inte backa tillbaka tiden och börja om igen ?!

Men idag hade jag tänkt att jag skulle koka knäck ! ♥ Har haft ett sånt grymt stort sug efter knäck så ni kan inte tänka er ! ;/ Men idag ska det göras, fast utan mandel i eftersom att mammi inte tycker om det. Får göra en sats till till mig och pappi med mandel. ;')

Nu ska jag då fika frukost och kamma ut knullruffset i håret. Hrta

The Mechanic


Har nyss tittat på The Mechanic. En film som jag kan rekommendera till er som har sett Fast & the Furious filmerna och Transporter filmerna och tycker dom är bra. Filmen får då ☺☺☺☺ glada gubbar av mig iaf ! :')Nu ska jag kika på Twilight och så ska jag sova om jag inte fastnar vid facebook. :)

♥ Gonatters ! ♥