Sunday, 20 November 2011

Bilder..


Men det är ju,,. Ne fast, jo.. Eller.. Äre han ? :o

Haha, nyss kommit hem efter att ha varit ute en stund på byn med Lisa. :) Gu så jag ( vi ) skrattade.. Detta behövde jag verkligen ! Har inte skrattat så mycket på hela helgen, tror jag. Menmen.. Nu ska jag se om pellerjönsen ha komme hem så han kan ladda teleluren. Vill hinna prata me pojken innan jag lägger mig. ;)

Imorgon är det bland annat skola. Längtar.. NOT ! Har prov på eftermidagen och känns som om allt kommer gå åt helvete, som vanligt. ;( Menmen.. Nu ska jag då fortsätta lyssna på musik och, ja, hmm,, vet inte om jag ska göra så mycke mer. Ska nog bara läsa igenom kapitlena som handlar om "Livets myller" och  "Bakterier"  ( de e de vi har prov på imorgon -.- ). Alltså plugga, huvva !

Lär inte blogga nå mer ikväll så Go'Natt på er !
( Är det nån som vill att jag ska börja prata/skriva på dialek ? Isf hör av er, sms'a, komentera, säg det via facebook mm. )


( JAG BARA ÄLSKAR MINA MINER ! )
Wherever you are, you know that you mean everything.. ♥

Hejhallu !

Klev upp ung. kl 8 idag. Tittade på BigBrother ( repris :s ) och Go'Morgon Lördag. Efter att jag hade sätt dom två programmen bestämmde jag mig för att jag skulle fara ut och springa minst 2,5 km. :) SÅ tog på mig mina springkläder, en vindjacka och löpskorna och sedan bar det iväg. Sprang upp till elljuusspåret och började springa. Märkte att det var minst 2 st som hade varit på spåret före mig ( även fast jag tyckte att jag hade farit ut tidigt. :s ). Sprang in på 5:an ( 5km spåret ) och fortsatte springa tills jag kom till, ja, ni vet, den där "branta" backen där man kan gena till 2,5:an, för där mötte jag Henry. Snacka om att jag blev paff. ;o Men, ah..

N u sitter jag iaf här och ska borja steka korv så fort som möjligt, usch. ;s Känns inte roligt, inte alls ! ;( Men nu ropar mamma så måste gå. :(

Pözz ♥