Friday, 18 November 2011

Snööö ! ♥

Vet ni en sak ? ;o Det snöar ute ! :D Som jag har längtat efter denna snö ! Nu får vi hoppas på att det blir kallt också så att snön håller sig kvar, håll tummarna med mig ! ;)

Har nyss kommit hem från teatern btw. Teatern var sådär = tråkig ! Jag och pappa passar nog inte in på en teaterföreställning. Både jag och pappa somnade en eller flera gånger. Kommer då inte ihåg vad den handlade om, jag och mitt minne. :/ Ne men saker som jag tycker är ointressant kommer jag inte ihåg mycket av. Jag kommer ihåg att det var fika efter första akten och att det var då jag märkte att det hade börjat snöa. Gatt ju som vanligt plocka fram kameran - eller i det här fallet min telefon - och börja ta en massa kort. Kände att jag måste bevara detta ögonblick. ;) Ahh,, man vet ju aldrig när snön försvinner igen. :/


Kort kommer kanske upp senare, kanske imorgon, eller på söndag, eller måndag, har inte bestämt mig och eftersom jag ska upp till fjälle imorgon så kanske jag uppdaterar med lite bilder då. Nackdelen med det är att bilderna blir så jävla stora. :$

Men nu ska jag kolla på film och mysa med mamma, det är inte alltid som vi är ensamma i huset. Tänk er, ett helt hus för oss själva. Tror jag ska ringa till någon bara för att. ;)


♥ Hojjt ! ♥
Nu drar jag till folkan, finns på mobilen. :) Hejdu ! ;)

Julklappstips !

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

All my life

Hello !

Äntligen helg ! :') Hade en massa planer inför denna helg, men som tyvärr gick åt helvete.. :( Skulle till Rossön ikväll ( möjligtvis ) till Ö-sund i morgon för att gå på KICKS ( måste dit ! ), gina och stadium/sportringen och så skulle jag träffa några kompisar. :) Men allt det där sprack igår när jag kom hem. Fick reda på att vi ska på teater ikväll och när den är slut till ska det bära av till Bellvik för att sova där, upp till fjälle ( Dabbnäs ) imorgon för att hälsa på gammelmomma ( mammas mormor ), tbx till Bellvik på kvällen för att sedan sova där tills söndag.  Trevlig helg, i know. -.- Ända positiva med helgen är att vi ska till Bellvik. För då kan jag hälsa på farmor och farfar och så får jag ligga i min dubbelsäng med Ullmer.

Men nu ska jag kolla facebook, redigera lite bilder och leta olika "häftiga/cool" mönster. Så jag har det jag gör till 5. ;) 

Hejsvejs !