Wednesday, 2 November 2011

~ Jag behöver inte frysa för kärleken håller mig varm. ~

Hej. Ikväll har jag varit på bio och så jag myser när jag sitter där i biomörkret, synd bara att stolarna är så hårda. ;( Fick gå ut ur biosalongen flera gånger för att jag fick så oerhört ont i ryggen. Som tur va så var den bästa social en stund. Fick till och med prata med han. :) Funderar faktiskt på om jag ska ta och ringa han. ;)Men iaf så satt jag och Lisa och pratade under kanske 1/3 av filmen. Vi pratade om lite allt möjligt. Efter ett tag kom vi in på A-traktorer. Så det slutade med att jag fick fråga Magnus hur många watt ett slutsteg skulle va på. Och vad tror ni jag fick för svar ? Jo "så mycket som möjligt" -.- jag hatar när folk säger så ! Men ska snacka med Rickard på måndag och höra med han. Vi ska även snacka om en A-traktor som jag kanske ska köpa. Problemet är bara det att om jag ska köpa den så måste jag flytt på tanken ( ja den sitter på flaket -.-' ). Så isf, om jag köper den så ska Rickard hjälpa mig att flytta på tanken och så ska vi bygga en låda som man kan hu bas lådan i. :')


Men nu orkar jag bara inte skriva någe mer, så det här kanske blir mitt sista inlägg för ikväll så..

Orkade bara inte leta efter en annan bild. ;()
G'night så länge. ;) ♥

Ny header..

..så länge iaf. Orkade bara inte ha den jag hade längre.
Om ni inte kan se dem nya så klicka på F5.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥Kärlek !♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Minulla on ikävä sinua !

God morgon :)

Skönt med "sovmorgon" idag. Sov till 9, vilket kändes väldigt välbehövligt eftersom jag inte gick och lade mig fören klockan var 2. :b  Pappa, Göran och Ullmer for nyss upp till fjälle. Vilket inte känns så roligt eftersom jag kommer att sakna Ullmer nå så enormt mycket ! :'( ♥

Men nu ska jag kasta ihop en ny header och ladda ner Cars 2 så att jag och Norton har någonting att titta på sedan. ;p Ha det så bra så länge ! :)

  • ♥ Hejhopp ! ♥